Приоритети за Габрово, Трявна и Севлиево

Габрово-вход

Д-р Петър Кърджилов е на 33 години от гр. София. Бакалавър по Връзки с обществеността, магистър по Електронни медии и доктор по Обществени комуникации и информационни науки. Работи като експерт връзки с обществеността в Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН. Има седем годишен стаж в публичната комуникация и медиите. Над петнайсет години е активист за защитата на българската природа и здравето на хората. Член е на Съюза на учебните в България и Националния съвет на партия „Зелените“. Автор е на над 70 медийни и научни публикации по обществено значими теми. Дипломиран воден спасител към БЧК, доброволец при гасене на пожари в планински терени и други кризисни ситуации.

Влизам в битката за България, защото отдавна е време всички силни и мислещи млади хора да влязат в нея. Младите българи можем да живеем достойно в нашата родина, но сме стигнали до положение, в което трябва сами да си извоюваме това наше право от мафията. В 44-то НС ще работя за повишаване на доходите чрез устойчива зелена икономика, защита от индустриални и природни рискове, кризи и бедствия, модернизиране на образованието и медийна независимост.

25.01.2017-2

Моят прадядо е роден в Трявна. Роднините ми са учители в града. Собственик съм на 25 дка земи в землището на с. Бангейци, където имам намерение да развия екологичен туризъм и биологично земеделие. Габрово, Трявна и другите градове в района имат традиции в образованието, традиционната култура и изкуството, разполагат с чиста, красива природа и множество културни забележителности. Въпреки това, районът понася най-силните удари на демографската криза у нас. Корупцията при европейските фондове разяжда възможностите за подпомагане и инициатива на дребния и средния бизнес. Целият Северен централен регион има нужда от изграждане на транспортни връзки, което ще доведе до нови инвестиции в производството, развиване на възможностите за алтернативен туризъм, биологично земеделие, и така – до повишаване на доходите и ограничаване на демографската криза. Другите мои приоритети за МИР 7 включват оптимално бързото доизграждане на язовир „Мокра Бяла“ за решаване на водния проблем на Севлиево, както и постигането на енергийна независимост на ниво общини и домакинства чрез възобновяеми енергийни източници и енергийна ефективност.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: